LIDT OM MIG

MALENE BJERREGAARD

Jeg er vokset om med forskellige kæledyr i min barndom, hvor nogle har sat sig mere fast på nethinden end andre. Blandt andet mit første marsvin Mutcher, min ”Kælehøne” Rose og min talende og meget tamme undulat Bonnie. Men ønsket om en hund har altid været stor. Jeg erindrer en lille sjov episode, hvor jeg vel har været omkring 5 år – Jeg havde fået en bog om hunde, hvor jeg straks satte mig ned og begyndte at sætte kryds ved de racer som jeg kunne tænke mig. De racer, der fik et kryds i første omgang skulle sorteres igen osv. Indtil der kun var tre racer tilbage. Blandt de tre sidste var samojeden. Min fascination af samojeden går derfor langt tilbage.
 

Jeg fik dog først min første samojed som 18årig, dog som co-owner med min mor Sabrina Bjerregaard. Freya fik vi i 2007 og hun var i første omgang tiltænkt som familiehund, men efter at have hørt og læst om hundeudstillinger fik jeg lyst til at prøve. 

Siden da, er det blevet til en hel del udstillinger, hvor Ebbe og jeg også har mødt hinanden igennem, flere samojeder og ikke mindst hvalpekuld. 

 

 

Malene

EBBE MADSEN

Jeg er født ind i hundeverdenen. Mine forældre opdrættede og trænede Engelske Springer Spaniels fra før nogen havde tænkt på mig. Både min far og min søster har været meget inde i udstillingsverdenen, hvor jeg begyndte min karriere som aktivt ringpersonale og ringtræner i en alder af 11-12 år. Min far udviklede desværre et hjerteproblem, hvilket gjorde at springere var en for stor mundfuld. Vi fik derefter 2 Welsh Corgi Pembroke, hvor jeg som 15 årig fik "min" første hund - Pembroken "Frida". Siden skiftede mine forældre til Boston terriere og i dag har jeg 4 samojeder gående. 
Min hundekarriere består idag primært som ringpersonale, tovholder for DKK's ringpersonale på vores IT-system, samt aktiv ringtræner. For mit arbejde i DKK har jeg modtaget DKK's hædersnål i Guld, som én af de yngste modtagere nogensinde. Den passion lever i bedste velgående videre, men de sidste par år har eget opdræt og egen træning fået en større portion opmærksomhed. 

Malene og jeg har visioner om at opdrætte først og fremmest sunde, velafdrejede og vellignende hvalpe. 
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net